Dark Mode Off / On
Smink & hår

Den första dagen i oktober.

030

Den första oktober 2015. Idag har jag jobbat, kommit hem från jobbet och somnade en snabbis på soffan. Sen drog det igång med fullspäckat schema enda tills nyss. William skulle på bas och efter den åkte han på lite aktivitet med sin skola där alla i 4-6 fick skapa vi-känsla tillsammans i mörkret utomhus. Hur mysigt som helst verkar det ha varit. Medan William var där åkte jag och Björn och handlade på Citygross och ICA Maxi eftersom det blir kalas på lördag.

Vi åker inte allt för ofta till Citygross så jag gick runt och kikade, kom hem med en burk i plåt för mina Finn-crisp och strumpor som man fick gratis när man handlade utvalda produkter. 3 kronor av varje par strumpor skulle gå till Friends så det kändes glädjefyllt i hjärtat att handla.

Nu är det kväll igen, och jag har väntat på ett paket sen igår. Gjorde en beställning på Cocopanda.se så vill verkligen få det nu. Var inte jätteroliga produkter men som de cocopandanörd jag är kan jag inte hålla mig borta. Älskar deras utbud, såg att paketet befinner sig i Jönköping just nu så då bör det ju komma till Falun imorgon. Så då får ni se vad det innehåller, det är så klart produkter jag gillar så det är ju roligt att delge.

8 Comments

  1. Låter trevligt med det din son var på. Hoppas att han hade det trevligt 😀

    Sv; ja, men visst! Det är alltid mysigt att drömma sig bort eftersom att jag längtar så mycket efter att få flytta hemifrån och längtar till att få bara bo ensam med killen och inreda lägenheten precis som jag vill ha den 😀

  2. Jag önskar vi hade Citygross här i Umeå, men icket. Har iofs bara besökt dem nån enstaka gång när jag varit i Sundsvall. Men jag gillade deras utbud 🙂 Kanske kommer de hit nångång, jag får hålla tummarna!

    1. Förstår det, jag gillar CG det finns alltid något man hittar där som är till bra pris. Jag brukar ofta springa på deras hemavdelning eftersom det ofta finns saker där till bra rabatter som kostar det dubbla i vanliga butiker :D. Hoppas de kommer till er stad :).

  3. Å förstår att du är laddad inför Kristina från Duvemåla! Med all rätt. Såg den med min mamma för några veckor sen och grät från ungefär första tonerna. Så vacker musik och fin, men sorglig historia! Nästan lite avundsjuk för att du har det kvar 😉

    Skönt med en powernap när man har en späckad kväll sen 😉 Välbehövligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: