Frulle innan jobbet. 


Äta bör man annars dör man…

Granola med äpple, mandel och kanel. Naturell kvarg och två finn-crisp med majonäs och ost. Ett glas juice och en IBS-mage. Har inget annat att göra än att härda ut. Jag testar allt men inget tycks tillfredsställa min mage. Läst tips ifrån andra och testar men magen protesterar. Vad gör man? Slutat äta helt?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Frulle innan jobbet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: