031

Jag mår verkligen skit i lungorna just nu. Idag efter min rastvakt på förmiddagen på endast 20 minuter hann jag med att dra i mig den fuktiga och kyliga luft som gjorde att jag däckade på soffan när jag kom hem med brännande lungor. Jag mår verkligen hemskt, det känns som bröstet brinner. Jag vet inte hur länge jag ska gå runt så här, och jag vet inte om man bör söka sig till vårdcentralen eller om det är förtidigt ännu, men jobbigt är det verkligen.

Hur som helst, jag hade mitt första utvecklingssamtal idag och det gick riktigt bra. Det slår mig dagligen hur bra det känns att jobba nu. Jag trivs verkligen med det jag gör och jag tror och hoppas att det märks. Jag känner mig mycket mer peppad att jobba och känner att jag hittat tillbaka till vad som en gång fick mig att vilja bli just lärare.

Annars händer det inte så mycket, imorgon är det APT och efter det kommer jag väl hem och förmodligen somnar jag rätt tidigt. Kanske blir det ett avsnitt av Orange is the new black som jag och Björn plöjer igenom nu på hösten. När alla andra kollar på den på sommaren gör vi andra saker, men det gör mig inget. Jag älskar att se tv-serier på kvällarna i mörkret det är mysigt.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig, först ska jag bara läsa lite bloggar.

2 kommentarer

  1. Vad jobbigt! Är väl bättre att söka tidigare heller än senare? Fast så lätt att säga när det gäller andra…

    Kul när det känns så att jobba. Längtar verkligen tills jag ska ut i “verkligheten” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: