Dark Mode Off / On
Reklam

Att lära sig nya språk.

Inlägget är ett samarbete.

Jag tycker språk är intressant, kanske så till den grad att jag är ganska sugen på att lära mig lite nya språk och brukar spana runt på diverse språkkurser för att lära mig. Jag ser mig inte alls som någon god talare i språk, jag tycker det är riktigt jobbigt att prata engelska med folk och känner mig obekväm, men jag förstår engelska och har inga problem med att hitta de rätta orden. Men det låter inte alls som jag tänker i huvudet när jag talar språket. Därmed tyckte jag det var jättespännande när jag såg om berlitz.se språkkurser som erbjuder språkutbildningar för både företag och privatpersoner. Jag spanade runt på sidan och kände hur jag genast ville läsa en hel del. Jag skulle gärna vilja lära mig både spanska och italienska för det är språk jag tycker är så fina att lyssna till. Kanske mycket för att jag följer flera tv-serier där just dessa språk då och då talas. Det hade såldes varit roligt att kunna, om en bara kunna säga några enkla fraser. Brelitz.se erbjuder inte bara språkkurser för vuxna utan även för barn och ungdomar. Sånt är ju jättebra om man som förälder vill att ens barn ska få lära sig nya språk på fritiden. Kolla gärna in deras utbud, jag har redan hittat massor jag mer än gärna lär mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: