IMG_5370

La en beställning på dessa skönheter i söndags. Är riktigt nöjd faktiskt, behövde nya skor och då främst stövlar. Jag hoppas nu bara på att dessa ska ha bra kvalité. Är ni sugna på samma skor som mig, hittar ni dem här.

8 kommentarer

  1. Hej, sitter och kikar på dessa på nelly just nu, tänkte bara kolla hur varma de är? Om de passar nu när snö och vinter kommer? Supertacksam för svar 🙂

    1. Hej! Dem är lite kalla tycker jag, men tror att det kan funka med raggsockor eller liknande. Jag frös om fötterna för några dagar sedan. Men har man varma strumpor i tror jag absolut att de funkar :).

  2. Hej! Jag undrar om skorna är normala i storleken? Är dom små eller stora? Finns det några nackdelar om skorna och i så fall vadå? Går dom sönder lätt? Skulle vara tacksam för svar!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa