Vaknade strax efter tre inatt av att mitt wake up light hade slagit igång?! Alltså bara lampan men inget annat, helskumt. Släckte lampan igen men kände ett obehag i kroppen så sov dåligt efter det. Klockan ringde som vanligt sen på morgonen. Katastroftänkare som jag är tog jag och besökte Aftonbladet för att kolla om det gått ut ett rikslarm om kring eller något. 

Nu är jag på väg mot jobb. William kanske ska med Björn till Lugnet och bada ikväll så har jag tur hinner jag sova en stund då.  

 

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa