Namnlöst-1

Jag har haft en nyans av ljuslila på bloggen i flera år nu, något som jag varit helt okej med. Men som jag ändå tröttnat på, jag tänkte därmed testa hur det känns att ha den i rosa. Får se hur det känns? Kanske byter tillbaka till lila igen. Jag passade även på att byta ut min header som jag haft sedan i februari, det kändes även det som det kunde vara dags för något nytt. Tycker om den och blev faktiskt nöjd. Jag känner mig mer glad numera, ett tag var jag så bitter inombords att jag inte ville ha några glada färger men det där har förändrats ganska radikalt. Jag undrar smått om det började när William blev sjuk, att jag fick se livet från en annan synvinkel, att allt faktiskt kan vara värre och att jag ska vara tacksam för det jag har.
Missförstå mig inte dock, för Williams skelettinfektion var en av de värsta upplevelser jag upplevt. Jag var så rädd och orolig, och vetskapen om att det kan komma tillbaka igen skrämmer mig så klart. Men jag är i alla fall mycket gladare nu än på länge och det tänker jag verkligen våga mig på att skriva om.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: