Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Tv-serier och mandalas.

   
 Har plöjat igenom en hel hög med tv-serier och det var riktigt skönt. Så avslappnat och skönt. Har även målat mandala och insåg ännu en gång hur skönt och avkopplade det är för mig. Jag måste försöka att måla oftare. Har ni målarbok för vuxna? 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: