Dagens tips – Hallonbladste.

IMG_3371.JPG

Jag har tipsat om detta förut, men tänkte göra det igen. Jag lider av kraftig mensvärk. Sådan mensvärk att jag får andas djup och ligga i fosterställning. Jag brukar kräkas och känna mig som att snart dör jag. I februari testade jag hallonbladste som jag fått tips skulle hjälpa just emot mensvärk. Vissa av er har säkert hört att hallonbladste är bra att dricka i slutet av graviditeten. Hur som helst så har jag sedan i februari druckit hallonbladste vid varje mens och värken har verkligen blivit bättre. Från att ha legat i fosterställning till att röra på sig och känna att det är hanterbart, känns det helt fantastiskt att dricka hallonblandste. Jag vet att många precis som lider av detta och därför vill jag att fler ska få veta att denna möjlighet finns. Hallonbladste får inte förväxlas med hallonte. Jag köpte mitt hallonbladste på hälsokost nere på stan här i Falun, men det finns att handla på nätet och på hälsokost i andra städer med.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Dagens tips – Hallonbladste.

  1. Ska ta mina ben och springa till närmsta hälsokostsbutik imorgon! Måste bara prova detta, superbra tips. Lider själv av kraftig mensvärk och har gjort det sen jag började med ppiller, det brukar ju bli motsatt effekt…

  2. så skönt du hittat något som gör det bättre, måste va hemskt med smärtor vid mensen. haft det en gång för många årsen var fruktansvärt 🙁

  3. Va! Är det sant? har druckit det vid varje graviditet och har ju verkligen haft effektiva drömförlossningar och gett mycket credd till hallonbladste… Ska definitivt testa detta nästa månad!

    1. Har fått den frågan förut, men har inte det. Har fått utredningar och allt ser normalt ut.
      Mitt problem är att min livmoder är lättretlig och tror att mens är en infektion. Kroppen jobbar för att snabbt läka ut mensen, jag blöder i bara några få dagar tack vare detta men får då lida av värk, vilket är mycket bättre nu sedan jag började med hallonbladste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: