Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Så var det lördag igen.

015

Igår fick jag jordens huvudvärk. Jag låg utslagen i flera timmar på dagen, min bror kom hit och vi tittade på tv en stund, sen slog det till igen. Rejäl migrän verkligen så jag somnade vid soffan och kände mig jättetaskig emot honom som kommit hit och allt. När han åkte gick jag genast och la mig och sov till nio idag! Helt galet ju! Vet inte om det är för all astmamedicin jag just nu medicinerar mig själv med. Det är nästintill lite läskigt faktiskt!

Hur som helst, idag är det lördag och något vackert höstväder är det inte alls igen. Det är mulet och mörkt. Man känner verkligen att nu drar tiden mot mörker och kyla, jag drömde att första snön föll inatt, men det ska nog dröja. Runt höstlovsveckan brukar första snön kunna komma till Dalarna om den är tidig, men man kan aldrig veta. Den snön brukar dessutom försvinna ganska omgående. Försvinner den inte omgående brukar det bli riktig rejäl kyla redan från november som sedan håller i sig till mars. Såna år lider jag. Jag är väderkänslig och min kropp lider när vädret blir för extremt.

Jag har en hög med serier jag borde kolla på, får väl ta och göra det idag om inget annat spännande erbjuds.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: