Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Astmaanfall och två jobbiga dagar.

003

Igår kväll efter jobbet kände jag mig helt slut och trött. Begrep inte riktigt varför men tog det väldans lugnt tills jag helt minsta lilla aning fick ett astmaanfall. Jag trodde att jag skulle dö, skrämde upp både Björn och William och reaktionen var verkligen inte trevlig. Jag fick sedan ta det väldigt lugnt och var rädd för att somna på kvällen. Märkligt nog somnade jag vilket förvånar mig ännu.

Åkte till jobbet men gick hela dagen och kände hur kroppen inte alls gillade situationen. Åkte hem och fick ett anfall så fort jag kom innanför dörren, inte lika kraftigt som gårdagens men ändå tillräckligt för att göra mig skakis och rädd. La mig på soffan och vilade. Därmed har tanken på att blogga varit ganska låg, jag har helt enkelt inte orkat. Imorgon ska jag se till att inte gå ut alls, och bara ta det lugnt och vila upp mina lungor. Dem behöver uppenbarligen verkligen hundra procent lugn.

12 Comments

  1. Men nu får du ju gå till doktorn… Efter så stora anfall kan det ju inte vara förtidigt (som du skrev i ett tidigare inlägg)
    krya på dig och ta hand om dig nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa