Dark Mode Off / On
Reklam

Loppi blogbag Babylove

Hade äran att få testa denna blogbag som heter BabyLove. Tyvärr så har jag inte haft möjlighet att testa någon av produkterna ännu. Livet har nämligen varit ganska så mycket full fart på sista tiden. Men jag ska så klart testa. Två av produkterna kanske inte direkt riktade sig mot mig, men då jag har kompisar med småbarn kommer de garanterat till användning i alla fall.

Detta innehöll blogbagen.

Philips Avent – Nappflaska i glas från Philips Avent har en bröstformad dinapp sm gör det lätt att kombinera amning med matning i nappflaska. – GILLAR skarpt att den är i glas. Då jag verkligen får ångest av alla plastförpackningar människor använder till förvaring av mat och annat! Plast som smälter när det är varmt?! Rakt ner i magen på småbarn!

Bambino Pure Pot – Smart förvaring för att slippa spill i väskan. Denna tänkte jag att William kan ha med sig till skolan när de har utflykt. Man kan ju slänga ner lite fruktsallad i den.

Unilever Neutral, Sköljmedel för känslig hud – Jag använder sällan sköljmedel. Men då denna är rekommenderad av Astma och Allergiförbundet ska det bli spännande att testa. Jag gillar att den inte har i sig parfym och heller inga färgämnen.

Tvättmedel för känslig hud – Samma här. Jag brukar alltid använda tvättmedel i flytande form, så får se vad jag tycker om denna i pulver.

NaturalCycles – Håll koll på din ägglossning med denna. Helt ärligt har jag ju haft koll på min ägglossning i 11 år och inte använt preventivmedel på lika länge. Men visst kan detta vara värt att ha när man fått den gratis. Är säkert jättebra för alla människor som inte har koll, men eftersom jag vill välja ett liv utan hormoner så har jag helt enkelt lärt mig min cykel själv. Men ska bli spännande att testa.

Folksam, Barnkitt – Grymt! Plåster behövs alltid, och sånt här är prefekt året om!

LOPPImagasin BabyLove – Mysig tidning, tycker alltid den är helt lagom för läsning. Gillas!

6 Comments

  1. Hei, Synes det er flott at du har valgt et liv uten hormoner. Det har jeg og, og det var etter lang tid med bivirkninger fra p-pillene. Legen min ba meg teste et hormonfritt alternativ http://www.hormonfritt.no Det angrer jeg ikke et seksund pa. Hvilken metode bruker du for a holde rede pa din syklus? Takker for et fint innlegg og lykke til videre 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: