Cocopanda.se beställning. 


Kunde inte låta bli att lägga en beställning på Cocopanda.se igen. Denna gång blev det mer produkter från The balm och även den borsten för foundation jag inte fick med i förra beställningen. Cocopanda löste allt med att ge mig den andra borsten till samma pris som jag denna borste kostar så jag tog det erbjudandet. Gillar ju Real Techniques så det kändes okej.
Time Balm har jag hört så mycket om att jag bara måste testa den, jag använder ju både ögonkräm och dagkräm från The balm och alla The balms produkter har hittills gjort underverk för min hy. Jag fick även tag på ett rabatterat läppstift som jag tog i en härlig färg. Jag är helnöjd!
Fick även torrschampo till rabatterat pris så slog till även på den.

Äger ni någon av dessa produkter?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: