031

Jag vaknade vid sju med huvudvärk som var HEMSK. Jag kände mig faktiskt glad över att jag är ledig på fredagar för jag har sovit större delen av dagen. Huvudet har pulserat och jag trodde att jag skulle dö vissa tidpunkter. Det känns i huvudet fortfarande även om det är bättre, jag ska därmed alldeles strax bege mig till sängen för att sova. Jag tror sällan sängen varit så välkomnande faktiskt.

Jag har flera kommentarer att svara på och jag ska göra det, men inte idag då huvudet spränger och jag helt enkelt inte vill sitta vid datorn för längre.

Hoppas ni har haft en fin fredag i alla fall!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa