Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Migrän hela dagen.

031

Jag vaknade vid sju med huvudvärk som var HEMSK. Jag kände mig faktiskt glad över att jag är ledig på fredagar för jag har sovit större delen av dagen. Huvudet har pulserat och jag trodde att jag skulle dö vissa tidpunkter. Det känns i huvudet fortfarande även om det är bättre, jag ska därmed alldeles strax bege mig till sängen för att sova. Jag tror sällan sängen varit så välkomnande faktiskt.

Jag har flera kommentarer att svara på och jag ska göra det, men inte idag då huvudet spränger och jag helt enkelt inte vill sitta vid datorn för längre.

Hoppas ni har haft en fin fredag i alla fall!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: