Bilden ovan är platsen jag sminkar mig på så gott som varje dag. Jag velar i att köpa ett sminkbord från IKEA istället och en stol, frågan som så uppstår är vart jag ska ställa denna? Eventuellt skulle William kunna ha den på sitt rum. Men jag ska vela en stund till. 

Huvudet mår bra idag, så idag blir det att tvätta och sortera tvätt. Dammsuga och damma, äta frukost och William och Björn ska till Williams farfar som fyller 60 år idag på kalas.

Jag ska som sagt greja med hemmet. Skulle gärna göra annat med, fast denna grej är det enda jag har inbokat men jag är flexibel!  

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: