Eftersom denna helg inte direkt givit mig några fördelar utom mest migrän, ligger jag för tillfället på soffan och känner mig nedstämd. Jag borde inte vara nedstämd men ibland så är der som att kroppen och hjärnan samspelar på eget vis. Just nu känner sig hjärnan inte glad och då får man helt enkelt följa den känslan. Varför kan jag inte svara på, uppgivenhet? Ensamhet? Kanske en gnutta av trötthet. Jag ser höstens vackra färger och läser allas jubel att snart är det jul, och sånt gör mig deppad. Deppad att veta att kylan är på väg. Kallt väder och mörker. Det är mörkret som är värst, och ändå måste man stå ut. Jag känner mig ledsen och tittar ut på den numera gula världen och saknar fågelsång och brummandet av sommarfordon. Jag vill ha värme och som, inte kyla och snö.

  

10 kommentarer

    1. Jag såg det! Hemskt ju! Jag som avskyr kyla! 😮
      Ja det skulle vara så kul! Vi kan väl försöka med det? Jag vet att Sophie har bebis men man kanske kan ha något ändå under dagtid eller så? Ses någonstans och göra något? 🙂 Ska höra med henne :).

  1. Jag längtar tills våren. Om man ändå kunde gå i ide den här årstiden o komma fram lagom tills tussilagon knoppar 🙂 Sen stoppa klockan innan midsommar 🙂 kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa