En sån där dag när man skiter i allt.

  
Eftersom denna helg inte direkt givit mig några fördelar utom mest migrän, ligger jag för tillfället på soffan och känner mig nedstämd. Jag borde inte vara nedstämd men ibland så är der som att kroppen och hjärnan samspelar på eget vis. Just nu känner sig hjärnan inte glad och då får man helt enkelt följa den känslan. Varför kan jag inte svara på, uppgivenhet? Ensamhet? Kanske en gnutta av trötthet. Jag ser höstens vackra färger och läser allas jubel att snart är det jul, och sånt gör mig deppad. Deppad att veta att kylan är på väg. Kallt väder och mörker. Det är mörkret som är värst, och ändå måste man stå ut. Jag känner mig ledsen och tittar ut på den numera gula världen och saknar fågelsång och brummandet av sommarfordon. Jag vill ha värme och som, inte kyla och snö.

  

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En sån där dag när man skiter i allt.

  • 18 oktober, 2015 at 21:50
   Permalink

   Jag såg det! Hemskt ju! Jag som avskyr kyla! 😮
   Ja det skulle vara så kul! Vi kan väl försöka med det? Jag vet att Sophie har bebis men man kanske kan ha något ändå under dagtid eller så? Ses någonstans och göra något? 🙂 Ska höra med henne :).

   Reply
 • 18 oktober, 2015 at 19:40
  Permalink

  Oj, börjar folk redan jubla över julen ;P haha.. Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
  • 18 oktober, 2015 at 21:52
   Permalink

   Haha ja, blir helt stressad folk håller på med julgrejer osv :-o.

   Reply
 • 18 oktober, 2015 at 19:54
  Permalink

  Jag håller med dig att det är trist med mörka tider! Kram

  Reply
 • 18 oktober, 2015 at 20:36
  Permalink

  Jag längtar tills våren. Om man ändå kunde gå i ide den här årstiden o komma fram lagom tills tussilagon knoppar 🙂 Sen stoppa klockan innan midsommar 🙂 kram på dig!

  Reply
  • 18 oktober, 2015 at 21:53
   Permalink

   Samma här, synd att man inte är som de djur som kan gå i ide verkligen :/. Kram på dig med!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: