023

Nu faller höstlöven snabbare, jag tänkte på det idag när Björn tog med mig till Borlänge. Jag reagerade verkligen på hur hösten är snabb just nu. Som att löven och tiden kämpar snabbt för att hinna med att vara färdiga tills den första snön börjar falla. Första snön och första kylan, när man ska vandra ut i kylan och snön ska falla ner med stora flingor från skyn som färgar marken i vitt. Jag skräms alltid lite i oktober eftersom jag vet att den här tiden går så himlans fort, kanske för att jag aldrig är riktigt redo. Jag antar att det var därför jag kände mig deppad tidigare idag, det lättade något när jag följde med till Borlänge och fick lämna hemmet för en stund.

Jag handlade en såg idag på Biltema när jag följde med Björn in dit. Så nu ska Björn få såga till min rullgardinstång så den passar, har ju fått dra för med gardin sedan i somras så jag hoppas verkligen det här ska bli bra nu.

Imorgon börjar sista veckan innan höstlov, och på fredag åker jag mot Stockholm och sista två dagarna på Doulautbildningen. På fredagen ska jag gå på Kristina från Duvemåla med en av dem jag går kursen med, vi kommer även åka med tåget mot Stockholm tillsammans. Jag ska bo på ett Scandic hotell på Kungsgatan tog det billigaste alternativet men tänker liksom att jag ska ju bara sova där. Det ska bli väldigt roligt och kul, förra gången var verkligen en upplevelse och jag ser framemot att träffa alla igen och fortsätta mina sista dagar, är så glad att jag tog den här chansen och följde mitt hjärta.

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: