Dark Mode Off / On
Reklam

Att sälja sitt namn.

Eftersom jag nu är doula och kommer vilja ha uppdrag behöver jag komma ut i verkligheten och sälja ut mitt namn. Jag har därmed lite smått börjat undersöka olika knep för att sprida mitt namn i form av sånt man kallar för smygreklam. Smygreklam för mig är att göra ett tryck med sin hemsidas namn, kanske man väljer att lämna sin webbadress på olika plaster eller bara sprida sitt namn. Därmed hamnade jag på ett företag som tycker upp profilprodukter och presentreklam på olika produkter. Jag spanade runt där och hittade en sida som heter http://www.tuppreklam.se som erbjuder diverse olika reklamprodukter blev jag sugen på att testa, det var dessutom väldans roligt att se att dem sålde godis. Jag älskar ju godis och tänk då att få bjuda människor på godis med sitt namn på och för att delge människor att här är jag Doulan som vill ha uppdrag. Hur smart och bra som helst ju! Så där hittade jag min nisch, tuppreklam har även handdukar, tröjor och strumpor. Egentligen har dem nog allt för den som vill sälja ut sitt namn på ett eller annat sätt och jag skulle nog kunna säga att det är en ganska så bra ide att använda sig av dem. Jag tror på reklam, reklam får människor att haja till och minnas ens namn. Jag kommer definitivt att handla härifrån.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: