Dark Mode Off / On
Läraryrket

Dalaskolforum och räkningar.

 Då är det dags för Dalaskolforum. Jag väntar på bussen som ska ta mig till Borlänge, blir säkert väldigt intressant och jag hoppas på att ta med mig lite nytt tänk när jag åker därifrån.

Vakande tidigt och gick upp för att betala räkningar idag. Så nu är den saken klar, men nu pepp mot Borlänge och skolforum.

 

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: