007

Mamma och hennes man har varit i Tallin så jag bad henne köpte några saker till mig, en väska (har ingen bild tyvärr) och ett par vantar. Idag när de kom hem fick jag så vantarna och väskan och det känns perfekt! Tror vantarna blir perfekta nu när kylan kommer. I mitt yrke har man ju rastvakter så då vill man ha det varmaste man kan. De var så söta också med Mumin på. Jag gillar ju Mumin. William fick sin födelsedagspresent och han blev jätteglad han med.

Sen fick jag ett jättefint smyckeskrin av mamma. Hon har gjort det alldeles själv, och ingen är nog gladare än jag. På bilden är jag och William som bebis. Jag blev så rörd! Hur fint som helst, min mamma är så kreativ och sånt här är så uppskattat! Tusen tack! <3

 

 

 

004

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: