Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Hemma hos mig

Lite shopping och Indisklunch i Falun.

IMG_0003
Det hör inte till vanligheterna att jag handlar på stan, men igår och idag har jag båda dagarna kommit hem med något.
Igår gick jag in på Glitter i panik för att köpa ett par vantar, där låg en låda med hemliga paket. Så William valde åt mig, jag fick med mig jättefina saker hem så jag är jättenöjd.

IMG_0002

Björn sms:ade mig vid tio och undrade om jag och William ville luncha med honom på New Mumbai, och det ville vi så klart. Så vi gick ner på lunch och det var jättegott. Efter lunchen gick jag och William till  polisstationen och hämtade ut hittelön som William fått då han hittade en plånbok i våras. Sedan spanade vi runt på stan en sväng, och gick in på Ljusgruvan där fick William syn på Yankee Candle. Eftersom jag aldrig tidigare handlat det så ställde jag mig och sniffade. Månadens ljus var det 25% rabatt på så William övertygade mig om att ta mellanstorleken så det gjorde jag. Denna doft passade verkligen hemma hos oss så nu kommer det lukta riktigt gott här hemma.
Efter vi varit där gick vi hem, jag började städa och fixa inför klädpartyt jag hade på eftermiddagen. Mer kommer om det ämnet strax.

IMG_0004

Så god doft!

IMG_0006

 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa