Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Lite om gårdagen.

011
Jag hade tänkt skriva igår, men det blev inte alls så mycket som jag tänkt. Men gårdagen var väldigt bra, jag och William gick ner på stan så han skulle kunna pärla Minecraftfigurer. Det var riktigt uppskattat från hans sida, och sedan gick vi på stan en stund efteråt.
Vi fick skjuts hem av Björn så då passade jag på att laga den middagen jag handlat till dagen innan. Det blev bönbiffar och ricottabiffar, till det hade vi rotfrukter och grönsaker. Jag blev mätt och Björn med. William var väl halvt som halvt imponerad men åt i alla fall.
Nu har jag testat hälsans kök vid flertalet tillfällen, så nästa gång ska jag testa att laga något eget. Jag gillar ju vegetariskt så för mig är detta riktigt gott att greja med.

007

Tog ett foto på William när han låg och kikade på tv igår morse.

008

Min frukost.
Jag tog sojagurth och bröd till middag.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: