Dark Mode Off / On
Böcker

Jultidningsshoppning, Jultidningsförlaget – Bland tomtar och troll.

IMG_0025
Varje år när jag var liten från det jag föddes köpte min mamma mig Bland tomtar och troll, runt tonåren började jag förvänta mig den boken och sen när jag blev tillräckligt stor så fick jag dem inte längre. Så nu som vuxen har jag börjat köpa dem igen, jag skulle verkligen vilja ha hela samlingen, just nu har jag några stycken men hoppas på flera.

William har sålt för Jultidningsbolaget och Pandaförsäljningen i år. Jag handlade Bland Tomtar och Troll från Jultidningsförlaget, från Panda handlade jag lite annat som jag också samlar på.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: