Alla helgons dag och Halloween på samma dag.

004

Idag är det två högtider i en. När jag var yngre och Halloween kom in i Sverige var många förbannade, nu har folk slutat att vara upprörda och jag tror att många ser det som två tillfällen att fira men på olika sätt. William har gått lite Bus eller Godis bland grannarna, och efter det ner emot stan. Jag hämtade paket och sen hämtade Björn upp mig, vi åkte hit och sen åkte vi ut för att leverera lite jultidningar människor har handlat till köparna. Hann även med en lite promenad i Kniva och klappade lite katter, kände hur skönt det var att promenera så jag måste verkligen börja göra det igen. Jag älskar att röra på mig, och då i naturen som allra mest.

Nu på kvällen har jag kikat på serier, och William är hos grannarna på film och godismys.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Alla helgons dag och Halloween på samma dag.

 • 31 oktober, 2015 at 22:14
  Permalink

  Men varför blev folk upprörda för det =O… om det är något som man skall fira utom sin födelsedag så är det väl till de som har lämnat jordelivet!! Dock det där med att gå runt och (hota) med att busa om man inte får godis är väl si så där med… lika illa med det där vid påsk!!! Det är då gravarna är som vackrast och hela kyrkogården är upplyst *gillar massor*

  Reply
  • 1 november, 2015 at 21:41
   Permalink

   Håller med, tycker inte heller om hot. Sonen och hans kompis går runt och får godis. Tycker godis är helt okej, dock brukar jag säga inga pengar men många äldre ger det ändå :/.

   Reply
 • 1 november, 2015 at 19:14
  Permalink

  Ja det är ju lite kluvet att det ska infalla sådär samtidigt, men men 🙂

  Reply
  • 1 november, 2015 at 21:34
   Permalink

   Tror absolut att det kan kännas så för många, jag tycker dock att det inte spelar så stor roll :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: