004

Idag är det två högtider i en. När jag var yngre och Halloween kom in i Sverige var många förbannade, nu har folk slutat att vara upprörda och jag tror att många ser det som två tillfällen att fira men på olika sätt. William har gått lite Bus eller Godis bland grannarna, och efter det ner emot stan. Jag hämtade paket och sen hämtade Björn upp mig, vi åkte hit och sen åkte vi ut för att leverera lite jultidningar människor har handlat till köparna. Hann även med en lite promenad i Kniva och klappade lite katter, kände hur skönt det var att promenera så jag måste verkligen börja göra det igen. Jag älskar att röra på mig, och då i naturen som allra mest.

Nu på kvällen har jag kikat på serier, och William är hos grannarna på film och godismys.

4 kommentarer

  1. Men varför blev folk upprörda för det =O… om det är något som man skall fira utom sin födelsedag så är det väl till de som har lämnat jordelivet!! Dock det där med att gå runt och (hota) med att busa om man inte får godis är väl si så där med… lika illa med det där vid påsk!!! Det är då gravarna är som vackrast och hela kyrkogården är upplyst *gillar massor*

    1. Håller med, tycker inte heller om hot. Sonen och hans kompis går runt och får godis. Tycker godis är helt okej, dock brukar jag säga inga pengar men många äldre ger det ändå :/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa