Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

När man är så trött att man orkar så lite.

IMG_6583

Jag är helt galet trött just nu. Sovit dåligt och vaknade inte jättesent på det heller. Jag försöker att peppa med att det nu endast är 4 arbetsdagar kvar innan lov. Det här lovet alltså, jag längtar. Jag ska börja fredagen med att fixa naglarna och sedan möta upp William. Vi ska som vanligt gå och julhandla på stan, då han samma dag får jullov. Det är en liten tradition vi började med för några år sedan som fortfarande håller i sig. Vi brukar ta en fika, prata om livet och så får William handla julklappar till mig och Björn.

Vad gör jag idag? Jag har tvättat och håller på att rengöra diskmaskinen. Jag ska fixa med tvätten och börja ladda inför en ny arbetsvecka. Fyra arbetsdagar! Det kommer att bli jättebra, imorgon är det personalfest och jag ska efter lite övervägande gå. Jag tror att det kommer bli bra. Det är min ångest som sätter käppar i hjulen för att jag inte skulle vilja gå. Min kollega frågade dock om vi skulle gå tillsammans och då bestämde jag mig för att göra saken. Det blir säkert jättebra tänker jag.

Nu ska jag läsa bloggar och svara på kommentarer, sen är det väl lunchtid snart igen.

Related Tags:

16 Comments

  1. Vad fin ni är <3 vad mysig tradition och får umgås och fira lite att de är lov på samma gång..

    Usch ja ångesten kan ställa till de, men så länge ångesten tar över helt. De blir nog trevlig på personalfesten om inte annat så har du ju gått dit och kan ju välja om du blir kvar eller inte…

    Önskar er en fin Lucia

    Kramar om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.