Glad söndag!

 Jag har sovit dåligt i natt, vaknade tackvare det så sent som 10:00, är trött men ändå pigg. Är inte sånt skumt? Åt frulle strax efter 11:00 och duschade sen. 

Sedan ringde jag Björn och frågade om vi skulle åka mot honom. Så det gjorde vi, åkte förbi McDonalds här i Falun och köpte mat åt William. Jag passade på att testade Frappe för första gången, det var ju sjukgott!

Vi tog drive som tur var, idag är det stugbytardag och det märktes. Alla människor som stannar för att dem lämnat Sälen, Idre och andra stugbyar efter julen och skidsemester. Är säkert även många som kommer ifrån släkt och vänner idag. Helt galet med folk! Sen kör folk som idioter när de har packning på bilen med, typ parkeringar mitt i vägen, eller kör 80 på en 40 väg. Känns som folk bara tänker på först hem liksom. 

Jaja, nu ska jag vara social. Bjuder på en bild på mig där jag bara fjantar mig.   

  

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Glad söndag!

 • 27 december, 2015 at 15:07
  Permalink

  Jag kom också upp sent idag, fast det berodde i och för sig mer på att jag inte la mig förrän vid halv fyra imorse. :3

  Reply
  • 29 december, 2015 at 15:14
   Permalink

   Hehe ja det är ju lätt en sån sak som får en att sova länge :-p.

   Reply
 • 27 december, 2015 at 17:09
  Permalink

  Jag har aldrig heller smakat på Frappe men det måste jag göra någon gång. Härlig bild på dig 😀 Kram

  Reply
 • 27 december, 2015 at 17:36
  Permalink

  Det här med sömn är verkligen skumt emellanåt. Hur brukar du sova? Själv sover jag 4-5 timmar per natt i snitt så jag är väl i princip jämt trött 😛

  Julen blev väl inte så bra som jag hoppades på men jag överlevde och det får faktiskt vara så. Den är ju tack och lov över…
  kramar

  Reply
  • 29 december, 2015 at 15:14
   Permalink

   Sover nog i regel ganska dåligt, lite bättre nu när det är lov för då slappnar jag av. Annars är jag så stressad på nätterna liksom :/.

   Reply
  • 29 december, 2015 at 15:17
   Permalink

   Ja verkligen :D. Får testa frappe på fler ställen sen :D.

   Reply
  • 29 december, 2015 at 15:16
   Permalink

   Kaffe och denna innehåller något mer men minns inte vad det var :-p.

   Reply
  • 29 december, 2015 at 15:17
   Permalink

   Verkar varit många som gjorde det, får intrycket av att det kanske var fullmåne eller något?

   Reply
 • 27 december, 2015 at 19:51
  Permalink

  Jag är en sån där dåre och tycker allmänt att “håll hastigheten eller högre”- är det något jag irriterar mig på är folk som kör saktare än det som är =P…ett stort MEN är att så länge man inte är fara för andra förstås! dock kör jag aldrig mer än 30+ för fort och aldrig vid en 30-50km/h… jag har bara mig själv att skylla på om jag åker dit (A)

  Reply
  • 29 december, 2015 at 15:19
   Permalink

   Ja alla är olika, jag håller gärna hastigheten. Tycker inte om att köra för fort men är ingen snigel heller :-p.

   Reply
 • 27 december, 2015 at 20:17
  Permalink

  Jag bor bredvid E4an och ljudet från vägen har varit mycket högre idag än på andra dagar, märks verkligen att folk ska hem från stugor

  Reply
 • 28 december, 2015 at 02:00
  Permalink

  Ja när alla ska hem efter fjällen blir det kaos, tur att det gick snabbt och smidigt för er på McDonalds i alla fall 🙂

  Reply
 • 28 december, 2015 at 09:26
  Permalink

  Driven är ju himla smidigt eg och så skönt att du fick sova ut då allt. Så söt bild

  Reply
  • 29 december, 2015 at 14:47
   Permalink

   Visst är den, tycker det är väldigt bra när man slipper gå in och stå i kö :-p. Tack :).

   Reply
 • 28 december, 2015 at 12:23
  Permalink

  Jag vet! Det är största idioterna på vägarna, inte undra på att man ibland är rädd för att köra vissa dagar eller liknande. Nej usch, stötar alltid på någon idiot på vägen, men det är så tråkigt. Har dem fått sitt körkort från ett flingpaket? 😛

  Sv; ja, det har det varit! Härligt att din julafton också var bra 🙂
  Tack detsamma 🙂

  Reply
  • 29 december, 2015 at 14:46
   Permalink

   Ja fy! Det är läskigt tycker jag hur vissa bara ser sig själva som kung på vägen och sen följer de inte trafikregler, jag tycker det är obehagligt. Man blir ju rädd för krockar såklart :(.

   Reply
 • 28 december, 2015 at 18:55
  Permalink

  Jag älskar frappe jag med! Säkert alla stressade 08:or som ska hem och stressar så… (Jag får väl säga så när jag själv är en av dem 😉 )

  Reply
  • 29 december, 2015 at 14:43
   Permalink

   Haha kanske, men säkert från andra ställen också 😉 :D. Det var riktigt gott, kommer dricka igen :D..

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: