Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Glad söndag!

 Jag har sovit dåligt i natt, vaknade tackvare det så sent som 10:00, är trött men ändå pigg. Är inte sånt skumt? Åt frulle strax efter 11:00 och duschade sen. 

Sedan ringde jag Björn och frågade om vi skulle åka mot honom. Så det gjorde vi, åkte förbi McDonalds här i Falun och köpte mat åt William. Jag passade på att testade Frappe för första gången, det var ju sjukgott!

Vi tog drive som tur var, idag är det stugbytardag och det märktes. Alla människor som stannar för att dem lämnat Sälen, Idre och andra stugbyar efter julen och skidsemester. Är säkert även många som kommer ifrån släkt och vänner idag. Helt galet med folk! Sen kör folk som idioter när de har packning på bilen med, typ parkeringar mitt i vägen, eller kör 80 på en 40 väg. Känns som folk bara tänker på först hem liksom. 

Jaja, nu ska jag vara social. Bjuder på en bild på mig där jag bara fjantar mig.   

  

40 Comments

 1. Det här med sömn är verkligen skumt emellanåt. Hur brukar du sova? Själv sover jag 4-5 timmar per natt i snitt så jag är väl i princip jämt trött 😛

  Julen blev väl inte så bra som jag hoppades på men jag överlevde och det får faktiskt vara så. Den är ju tack och lov över…
  kramar

 2. Jag är en sån där dåre och tycker allmänt att ”håll hastigheten eller högre”- är det något jag irriterar mig på är folk som kör saktare än det som är =P…ett stort MEN är att så länge man inte är fara för andra förstås! dock kör jag aldrig mer än 30+ för fort och aldrig vid en 30-50km/h… jag har bara mig själv att skylla på om jag åker dit (A)

 3. Jag bor bredvid E4an och ljudet från vägen har varit mycket högre idag än på andra dagar, märks verkligen att folk ska hem från stugor

 4. Jag vet! Det är största idioterna på vägarna, inte undra på att man ibland är rädd för att köra vissa dagar eller liknande. Nej usch, stötar alltid på någon idiot på vägen, men det är så tråkigt. Har dem fått sitt körkort från ett flingpaket? 😛

  Sv; ja, det har det varit! Härligt att din julafton också var bra 🙂
  Tack detsamma 🙂

  1. Ja fy! Det är läskigt tycker jag hur vissa bara ser sig själva som kung på vägen och sen följer de inte trafikregler, jag tycker det är obehagligt. Man blir ju rädd för krockar såklart :(.

 5. Jag älskar frappe jag med! Säkert alla stressade 08:or som ska hem och stressar så… (Jag får väl säga så när jag själv är en av dem 😉 )

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: