Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Sista måndagen 2015.

Jag vaknade hemma hos Björn imorse, åt frukost och åkte sedan hemåt för att fixa mig. Tog bussen ner på stan för att kolla mellandagsrean, blev en vit enkel BH från Kappahl och sedan strumpor. Vi åt lunch på Sawanne, så god mat där.

Vi åkte sedan till Kniva. Där lekte jag lite med Siven (kattungen) och kände mig galet trött sen. Nyss var vi på Willys och handlade lite. Jag känner att jag inte hinner med att blogga så mycket, men det kommer just nu njuter av av ledighet med familjen. Det hoppas jag att alla gör!

En bild på mig och William från i början av december.

 

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: