Ursäkta röran men jag kodar om.

041En kopp kaffe och hösten.

Känner att jag vill ha lite förändring och få till bloggen mer som jag vill ha det. Jag blir så trött på mig själv ibland, jag kan ju sånt här. Ändå lägger jag mer tid att ordna åt andra än åt mig själv.

Jag lär lägga mig nu, men ska fortsätta imorgon kväll igen. Nu ska jag låta bloggen bli mer jag, och då perfekt. Men så länge får ni ursäkta röran. Det kommer se galet ut vid olika stunder men det kommer ju att bli bra sen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Ursäkta röran men jag kodar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: