Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Ursäkta röran men jag kodar om.

041En kopp kaffe och hösten.

Känner att jag vill ha lite förändring och få till bloggen mer som jag vill ha det. Jag blir så trött på mig själv ibland, jag kan ju sånt här. Ändå lägger jag mer tid att ordna åt andra än åt mig själv.

Jag lär lägga mig nu, men ska fortsätta imorgon kväll igen. Nu ska jag låta bloggen bli mer jag, och då perfekt. Men så länge får ni ursäkta röran. Det kommer se galet ut vid olika stunder men det kommer ju att bli bra sen.

50 Comments

 1. Jag har kunnat koda till hemsidor förr men som allt annat så måste man jobba lite då och då för att inte glömma bort samt hänga med i utvecklingen… något som jag INTE har gjort på många många år nu!!
  Har inte den tiden nu som jag hade då helt enkelt *S*
  GOD FORTSÄTTNING iaf, kramen damen =)

  1. Det är det absolut :). Jo det går, men saken är den att jag använder wordpress på egen domän/webbhotell och om jag ska fixa måste jag skapa en underblogg och greja med. Det har jag inte riktigt tid med just nu :).

 2. Jag tror att det kommer att bli jätte snyggt! 😀
  Jätte härlig bild 😀

  Sv; tack ska du ha. Ja, verkligen. Det är ingen som har en sådan som jag har 😉

 3. va kul att få göra om lite, jag är jättedålig på allt med datorer. Min förra blogg fick jag till och lärde mig hur jag skulle göra, men de är många år sedan. Nu kommer jag knappt ihåg någonting..

  Ska bli kul att se hur det blir =)

  Kram

  1. Ja det är roligt :D. Men tar tid, eftersom jag jobbar så lär jag låta det ta tid också :). Jag brukade hjälpa folk med design förut. Nu händer det i mån om tid :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: