Nu har jag sett denna nya serier. Kollade på den genom mitt HBO-konto och jag är såld! Helt underbar verkligen, Alver och troll. Fantasy i en härlig spännande kombo. Jag satt helt förtrollad och kände att denna kommer hamna som klar favorit nu under våren. Dessutom är snyggingen Austin Butler från bland annat Switched at Birth och och The Carrie diaries med och har en huvudroll.
Letar du efter en serie i vår? Ja då tycker jag absolut att du ska se denna. Jag längtar till nästa onsdag!
Serien ger lite känsla av Sagan om ringen. Det som är lite roligt var att han som spelar Gimli i Sagan om ringen spelar Alvkung i den här serien. Manu Bennett som spelar Azog i The hobbit har en roll i den här serien också. Så det kanske inte är helt konstigt att jag får känslor från Sagan om ringen, hur som helst se denna serie!

36 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: