Dark Mode Off / On
Läraryrket Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk och första arbetsdagen.

014

Haft en dag som blev ganska intensiv, vi hade möten eftersom det var studiedag idag med diverse föreläsningar och information. När jag kom hem stupade jag på soffan med huvudvärk som fortfarande håller i sig. Den hade släppt lite ett tag förut men är nu tillbaka igen.

Så jag ska gå och lägga mig, det har inte blivit många saker gjorda idag. Ibland blir det så, imorgon är det studiedag igen men med egen planering och arbetslagsplanering som följd. Så jag ska satsa på den saken.

Björn och William ska på begravning imorgon, så William är ledig ifrån fritids.

Nu går jag och lägger mig, helgen kommer bestå av att greja på bloggen, gå på ett spännande möte på stan på lördag. Skriver mer om det efteråt, och sen ska jag ladda upp inför några nya arbetsveckor.

30 Comments

  1. Oh hua för huvudvärk, krya på det. BQ hade det igår med, eller förrgår var det, det beror på hur ljust det är då han vaknar om jag ex vaken före och har tänt för skarp lampa då får han huvudvärk som kan sitta i hela dagen och det beror ju lite på hans migrän

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: