Dark Mode Off / On
Reklam

Hotell.

Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni resa iväg ibland? Eller åtminstone drömma er iväg någonstans? Har ni ett land så där som ni känner att just detta land vill jag besöka?
Ett land jag lockats av är att besöka Danmark, det kan bero på att jag nu besökt våra andra två grannländer och det nu är det sista. I Danmark finns Legoland som William besökte för några somrar sedan, så självklart blir man lite sugen själv då och då. Om man googlar så kan man hitta hotell i Köpenhamn. För helt ärligt föredrar jag hotell framför att bo på annat vis, det handlar om bekvämlighet för mig. På hotell får man allt serverat och oftast god frukost dessutom, och sedan är det ett eget rum där man får allt fixas. Det känns lyxigt och bra, någon gång ska jag försöka mig på ett besök till Köpenhamn det verkar väldigt spännande och lockande, och någonting som skulle passa mig.

24 Comments

  1. jag brukar ofta drömma om att få resa iväg. mina drömresmål är new york och barbados 🙂

    sv; haha ja jag håller med. jag skulle lätt vilja vara ung på 50-talet istället för nu ;P men är tur att den livsstilen finns kvar. älskar kläderna, cruisingarna, musiken och allt 😀

  2. Danmark är jättefint har varit där en hel del när jag bodde i Skåne. Jag har rest väldigt mycket i mitt liv och gör fortfarande. Jag tycker om Grekland och återvänder dit ganska ofta..Satt idag och tittade på resor, för nu börjar jag längta efter att resa igen, men de lär bli en cityresa såfall eftersom vi reser med barnen i sommar till Kroatien.

    Kram

  3. Jag är tvärtom- vill till Finland och Norge! Kan dock bero på att jag bor i Malmö, 20 minuters tågresa från Köpenhamn. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: