Hotell.

Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni resa iväg ibland? Eller åtminstone drömma er iväg någonstans? Har ni ett land så där som ni känner att just detta land vill jag besöka?
Ett land jag lockats av är att besöka Danmark, det kan bero på att jag nu besökt våra andra två grannländer och det nu är det sista. I Danmark finns Legoland som William besökte för några somrar sedan, så självklart blir man lite sugen själv då och då. Om man googlar så kan man hitta hotell i Köpenhamn. För helt ärligt föredrar jag hotell framför att bo på annat vis, det handlar om bekvämlighet för mig. På hotell får man allt serverat och oftast god frukost dessutom, och sedan är det ett eget rum där man får allt fixas. Det känns lyxigt och bra, någon gång ska jag försöka mig på ett besök till Köpenhamn det verkar väldigt spännande och lockande, och någonting som skulle passa mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Hotell.

 • 9 januari, 2016 at 16:39
  Permalink

  jag brukar ofta drömma om att få resa iväg. mina drömresmål är new york och barbados 🙂

  sv; haha ja jag håller med. jag skulle lätt vilja vara ung på 50-talet istället för nu ;P men är tur att den livsstilen finns kvar. älskar kläderna, cruisingarna, musiken och allt 😀

  Reply
 • 9 januari, 2016 at 16:47
  Permalink

  Danmark är jättefint har varit där en hel del när jag bodde i Skåne. Jag har rest väldigt mycket i mitt liv och gör fortfarande. Jag tycker om Grekland och återvänder dit ganska ofta..Satt idag och tittade på resor, för nu börjar jag längta efter att resa igen, men de lär bli en cityresa såfall eftersom vi reser med barnen i sommar till Kroatien.

  Kram

  Reply
  • 9 januari, 2016 at 21:29
   Permalink

   Jag är så flygrädd så tänker mest på närområden hehe :D.

   Reply
 • 9 januari, 2016 at 17:23
  Permalink

  Köpenhamn är fint så det kan jag verkligen rekommendera 🙂

  Reply
 • 9 januari, 2016 at 19:53
  Permalink

  Jag skulle också tycka de va kul o åka till Köpenhamn 🙂

  Reply
 • 9 januari, 2016 at 20:59
  Permalink

  Jag tycker också om att bo på hotell när en ska resa bort 🙂

  Reply
 • 9 januari, 2016 at 21:33
  Permalink

  Ja vi älskar att resa, kortare turer och riktigt långa. Jag och minyngsta skall åka till Sri Lanka i mars.

  Reply
 • 9 januari, 2016 at 23:01
  Permalink

  Jag är tvärtom- vill till Finland och Norge! Kan dock bero på att jag bor i Malmö, 20 minuters tågresa från Köpenhamn. ?
  Lisa recently posted..Ikeabesök med sting

  Reply
  • 10 januari, 2016 at 21:24
   Permalink

   Det förstår jag, Norge och Finland är ju rätt nära härifrån :).

   Reply
 • 10 januari, 2016 at 11:58
  Permalink

  har inte heller vart i danmark men det är väl inte mitt drömresmål direkt 🙂

  Reply
  • 10 januari, 2016 at 21:20
   Permalink

   Jag skulle tycka det var kul, kanske inte drömresa men ändå roligt att besöka :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: