Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Lördagen den 9 januari.

img_0440

Somnade rejält sent inatt och vaknade tidigt. Var så nervös inför mötet idag, och det gick bra. Men jag är så nervös jämt i sammanhang med nya människor, det är något jag måste jobba på även om det är tufft. Så vad var det då för möte, förra helgen skrev jag in mig på amningshjälpen. Detta då jag är doula och jag tänkte att det är en bra sak att bygga lite på. Det var då även möte denna helg för amningshjälpen i Dalarna så jag tänkte jag testar. Det gick över förväntan och just nu känner jag mig väldigt glad att jag vågade gå dit. Jag behöver göra mer sånt här, våga mig ut och träffa människor utanför min bekvämlighetszon. Jag känner nämligen att jag mindre och mindre umgås med människor jag inte känner, mycket för att det är jobbigt att träffa nytt folk. Så det behöver jag peppa mig med mer.

Något annat som var mindre roligt var idag när jag skulle börja med min nya produkt ifrån Cocopanda av märket The balm och inser att min Balm Shelter är felmärkt bakom förpackningen. Jag gick igenom ytterförpackningen när jag fick den, och tror ni inte att dem sen lagt i fel? Färgen är helt brun och jag har väldigt ljus hy så detta blev genast ett problem. Jag skrev till Cocopanda så får se vad dem säger. Är så besviken! Eftersom The balm är bäst för min hy känns detta väldigt trist, jag hoppas dem ska svara snart i alla fall.

Så startade alltså min förmiddag.

8 Comments

    1. Det var spännande, idag satt vi och umgicks och pratade. Men de försöker ordna saker för att synliggöra amningen och när man varit aktiv medlem i 6 månader kan man bli hjälpmamma. Då kan personer som har problem med amningen ringa, skriva på fb eller maila och får stöd av hjälpmamman. Tycker det verkar spännande så bestämde mig för att bli medlem för att stötta :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.