Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lördagskväll.

IMG_5135-0

Sitter och räknar minuterna, jag vill och behöver gå och lägga mig. William sitter vid sin dator och jag vid min. Ska försöka övertyga honom om att det är dags att sova. Det är det åtminstone för mig, jag är helt galet trött.
Inser att helgen blev kort också, jag är ju normalt ledig i 3 dagar fredag, lördag och söndag. Denna vecka blev det ju ingen ledig fredag och det märks. Helgen kändes så snabbt över! Men det är söndagen imorgon, och jag vill gärna göra något på den.

Därför lägger jag mig rätt tidigt så har man hela härliga söndagen för något spännande imorgon!

61 Comments

  1. jobbigt när man e så himla trött ja va det igår men fick sovmorgon idag

    fin bild på er. ha en fin söndag här blir jobb kväll

  2. Min helg känns också kort men ska inte klaga, var ledig onsdag, torsdag och fredag 🙂 även måndagen haha! 🙂

    Sv; ja, det var jätte kul med klättring faktiskt! 🙂

  3. Det är ju så skönt att komma i säng tidigt! Förstår att din helg känns väldigt kort om du är van att ha fredagen också:) Det gör ju så mycket med den där extradagen!

  4. Ja tycker också helgen tar slut snabbt då man bara har lördagen och söndage, Men jag är också alltid ledig, fred, lörd, sönd, men inte BQ och då helgdagarna med honom tar slut så snabbt

    1. Ja visst är det så :/. Hade gärna varit ledig lite längre alltid :). Men nu är det ny arbetsvecka imorgon, och våren går ju oftast snabbare än man tror :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa