En frukost i ett snöigt Falun.


Dagens frukost. Yoghurt på soja, lite müsli och c-vitaminbrus. Tog även en banan. Den åt jag i en av mina Mon Amie skålar. Tittade ut genom fönstret klockan 5:30 och kände hur jag längtade efter sommaren. Kände ännu mera så när jag kom ut i snöovädret och blev plaskblöt! Det är blötsnö känns det som. Idag ska jag jobba och ha rastvakt, känns peppande med rastvakt eller inte! Ogillar skapt att rastvakta i regn och snöfall! Allt annat väder är helt okej men i regn och snö, nja inte direkt.
Får peppa för våren, den kommer ju jag ska försöka stå ut tills dess.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “En frukost i ett snöigt Falun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.