Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En frukost i ett snöigt Falun.


Dagens frukost. Yoghurt på soja, lite müsli och c-vitaminbrus. Tog även en banan. Den åt jag i en av mina Mon Amie skålar. Tittade ut genom fönstret klockan 5:30 och kände hur jag längtade efter sommaren. Kände ännu mera så när jag kom ut i snöovädret och blev plaskblöt! Det är blötsnö känns det som. Idag ska jag jobba och ha rastvakt, känns peppande med rastvakt eller inte! Ogillar skapt att rastvakta i regn och snöfall! Allt annat väder är helt okej men i regn och snö, nja inte direkt.
Får peppa för våren, den kommer ju jag ska försöka stå ut tills dess.

40 Comments

 1. Ja våren är ju underbar!!
  Den servisen är så himla fin. Gav en kompis en kaffemugg i julklapp =)

  Min hund är en blandras. 50% cavalier och de andra 50% är shih tzu, lhasa apso, pincher och pudel. Haha. =)

 2. Det regnar hos oss, så det är slasksnö hos oss också :/ hoppas att det inte är så imorgon för det är inte så kul då det är sådan snö! 🙁

  Sv; haha, vad menar du med ”oj så två dagar kan skilja sig åt”? ^^,
  Jodå, även ifall att jag jobbade i stort sätt hela dagen så var den bra! 🙂

 3. Håller med dig, inte det roligaste vädret just nu. Det får gärna vara snö ett litet tag till men det ska ju inte snöa och regna om vartannat som det gjort här idag. Vi bar ute en sväng innan regnet kom och gjorde en snögubbe iallafall :). Hoppas dagen varit bra iallafall!

 4. Så gott de såg ut, skulle behöva få i mig något jag med. Längtar också till sommaren nu här är de snöoväder och skulle bli värre till kvällen/natten.

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: