Titt som tätt får jag stopp i rören här hemma. Det är så främst i handfaten, jag begriper inte varför? Men det är en sån sak som i alla fall stressar mig, och då ganska så mycket, och ganska rejält. Vissa gånger funkar det ju att fixa det själv men ibland måste man ringa efter någon som är kunnig. En sådan kan då vara en rörmokare, det finns bland annat rortjanst.nu som erbjuder just dessa tjänster. Jag känner att jag skulle vara väldigt tacksam framförallt om jag hade boende i villa om man fick hjälp, och då ifrån någon som kan. För mig är det i alla fall en summa jag är villig att betala för att slippa greja och kanske ha sönder någonting. För så är det ju, när det kommer till vissa saker är det faktiskt bättre att välja proffsen framför den egna goda sakens skull. Sedan numera är ju många tjänster dessutom inom rimlig prisklasser. Just Rörtjänst har en butik, men har även jourtid. Jag gillar sånt, företag som erbjuder hjälp ofta, detta då när det väl blir ett fel vill man gärna ha hjälp nu. Jag tänker som den gången när mina rör frös här hemma när det var minusgrader och det inte gick att spola efter sig på toaletten. Tänk om det inte funnits jour då? Nej såna här tjänster är toppen, jag hoppas många använder sig av detta.

Sponsrat inlägg.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa