60 kommentarer

 1. Så himla roligt! Jag har haft mina funderingar på att utbilda mig till doula, jag tycker det är helt fantastiskt med förlossningar och hur häftigt skulle det inte vara att få hjälpa andra under deras förlossningar! Vart gick du din utbildning?
  Jennifer recently posted..En härlig måndag

 2. Grattis till diplomet! :o) väldigt spännande med Doulautbildningen hoppas den leder till många nya äventyr med födslar, för det är väl den typen doula som är med när man föder barn? :o)

 3. Vad är doula för någonting? ^^,
  Grattis till att du fått ett sådant diplom 😀

  Sv; jaså, vad tråkigt att inte hinna med att fotografera, då det är din hobby :/

  1. Tack :). En doula hjälper till under förlossningen. Utan medicinskt ansvar, men hon eller han stöttar och stärker kvinnan. Doulor minskar risken för kejsarsnitt och de flesta som föder med doula tar heller ingen smärtlindring, eftersom doulan alltid finns där och stöttar och stärker :).

 4. Håller med dig, en vikariepärm gör nog nytta för alla parter. Både enklare, tryggare och klokare med en sån pärm. Och underlättar för er som är lärare. finns en poäng med att vara hemma när man är sjuk.

  Är relativt uppvilad nu så nu går det nog bra med bloggen ett tag. 🙂
  kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: