Dark Mode Off / On
Böcker Tävlingar

Min vinst ifrån Popcornmannen Poppes Julkalender.  

 
Jag vann denna fina goodiebag ifrån Popcornmannen Poppes julkalender. Blev så himlans glad! Boken har jag sedan tidigare, men vad gör det? Hoppas ni med barn eller som arbetar med barn läst denna bok! Eller ja böckerna, dem är underbara och belyser ämnet EQ på ett väldigigt bra sätt! 

38 Comments

  1. Vad kul! grattis! 🙂
    Du har inget tips på några böcker som handlar lite om normen inom familjer? Tänkte nånting i stil med att två mammor har barn eller två pappor och att det inte är så konstigt längre?
    Jag har nämligen några bekanta som väntar barn som är flickor bäggetvå och vi letar lite ihop efter några barnböcker som handlar om just det 🙂

    1. Tack :D. Finns flera, jag har dock inte läst alla av dem men boken Lill-Zlatan och Morbror raring, läste jag för sonen en del som liten. Annars finns det böckerna som http://www.sagoliktbokforlag.se/ ger ut, dem är normbrytande och där finns det flera olika kategorier. Många gånger tycks dock böckerna vara riktade mot två pappor vilket är intressant? Jag googlade lite och hittade denna bok också, Malins mamma gifter sig med Lisa kan ju vara något? Hittade även dessa :). http://www.bokus.com/bok/9789197961820/max-och-moa-har-tva-mammor-tva-pappor-och-ett-alldeles-eget-hus/, efter den här googlingen måste jag även läsa känner jag. Det är alltid så kul att hitta nya böcker. Jag läser både barn och vuxenböcker :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: