Min vinst ifrån Popcornmannen Poppes Julkalender.  

 
Jag vann denna fina goodiebag ifrån Popcornmannen Poppes julkalender. Blev så himlans glad! Boken har jag sedan tidigare, men vad gör det? Hoppas ni med barn eller som arbetar med barn läst denna bok! Eller ja böckerna, dem är underbara och belyser ämnet EQ på ett väldigigt bra sätt! 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Min vinst ifrån Popcornmannen Poppes Julkalender.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: