Lördag, och idag ska jag inte göra något alls dag.

img_0408

Jag vaknade och visste direkt vad det här var för dag. Det är en mysa runt i myskläder hela dan dagen idag! Så det får det bli, jag tänker inte sminka mig, jag tänker ha håret i en slarvig knut och mjukisbyxorna ska sitta på. En tröja som inte sitter åt och dricka mängder med te och glo på tv-serier. Kanske ska jag äta lite godis för det förtjänar jag. Kanske skulle jag börja läsa på en bok också? Sen ska jag titta ut genom fönstret och den soliga kylan som är här utanför, i ett vinterland i staden Falun. Men något mer ska jag inte göra, för idag är det “Mysa runt i myskläder hela dan dagen” och den ska jag njuta av till fullo!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

67 thoughts on “Lördag, och idag ska jag inte göra något alls dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.