Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Lördag, och idag ska jag inte göra något alls dag.

img_0408

Jag vaknade och visste direkt vad det här var för dag. Det är en mysa runt i myskläder hela dan dagen idag! Så det får det bli, jag tänker inte sminka mig, jag tänker ha håret i en slarvig knut och mjukisbyxorna ska sitta på. En tröja som inte sitter åt och dricka mängder med te och glo på tv-serier. Kanske ska jag äta lite godis för det förtjänar jag. Kanske skulle jag börja läsa på en bok också? Sen ska jag titta ut genom fönstret och den soliga kylan som är här utanför, i ett vinterland i staden Falun. Men något mer ska jag inte göra, för idag är det ”Mysa runt i myskläder hela dan dagen” och den ska jag njuta av till fullo!

67 Comments

  1. Härligt att ha en sådan dag! Sådan dag ska jag ha på måndag! 🙂

    Sv; ja, men precis. Så jag kanske inte ska klaga allt för mycket! 🙂

  2. Sååå RÄTT, får man lov att göra ^^… eller som jag som sov i 14h idag!! HAHAHHA blev aningens chockad när jag såg på mobilen men min kropp behövde det så mycket som har vart de senaste dagarna (ovanligt?? nää faktiskt inte loL) så den bestämde sig att jag skulle sova bort dagen helt enkelt. Så kan det bli…
    TREVLIG SÖNDAG imörrn iaf, kram

  3. Härligt, så såg min lördag ut också faktiskt, enda undantaget var att man var tvungen att gå ut med hunden. Men annars, bara myspys med film och massvis med gott svarta vinbärs-te 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: