Skitdagar…

   Ni vet dagar som börjar som en riktig skitdag?Ingen buss kom på morgonen så dör stod jag i kylan i dryga 15 minuter och frös, visade sig sedan att två bussar varit inställda på morgonen och således var det fullt på bussen…

Jag fick panikångest och höll kände mig som jag skulle dö, kom av bussen sent och kliver på nästa som är lika kall på insidan som det var på utsidan. 

Kommer till jobbet och sen kände jag bara mig ångestfull och lätt till tårar även om jag höll mig, stressad och pressad och med spänningshuvudvärk.

Kom hem och skitdagen liksom fortsatte, tills middagen som var bra. Får sms av min fina vän Lisa som frågade om vi skulle fika. Lite fika, skratt och inspiration och jag kände att dagen var bra igen. 

Kom hem och ser en katt springa ut ifrån min lägenhet… Dammsugit och städat i panik, var uppstressad och irriterad. Men trots detta börjat jag nu släppa allt, somnar om till en ny dag. 
Är tänker på hur tacksam jag är att ha en vän som Lisa som gör mig glad. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

46 thoughts on “Skitdagar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: