Me and I – Välkommen hit.

På onsdag har Me and I nysläpp på sin nya kollektion. Jag ska ha party på torsdag och tänkte passa på att bjuda in er att komma hit. Kan man inte komma, kan du alltid lägga en beställning genom mig så kommer plaggen till dig med faktura som du får betala.

Eftersom kläderna förmodligen först kommer finnas på hemsidan på onsdag rekommendera jag dig att kika in där då. Själv känner jag mig sugen på plagget ovan. Älskar deras färgglada plagg som jag oftast använder om och om igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Me and I – Välkommen hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: