Dark Mode Off / On
Kläder

Me and I – Välkommen hit.

På onsdag har Me and I nysläpp på sin nya kollektion. Jag ska ha party på torsdag och tänkte passa på att bjuda in er att komma hit. Kan man inte komma, kan du alltid lägga en beställning genom mig så kommer plaggen till dig med faktura som du får betala.

Eftersom kläderna förmodligen först kommer finnas på hemsidan på onsdag rekommendera jag dig att kika in där då. Själv känner jag mig sugen på plagget ovan. Älskar deras färgglada plagg som jag oftast använder om och om igen.

28 Comments

  1. låter roligt 🙂

    sv; men vad konstigt? det är ingen annan som har sagt att det blir så och inte heller för mig när jag går in på min blogg via mobilen :/ har det alltid varit så för dig eller var det bara så igår? :/ ja man ska ha mål här i livet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: