img_0493

Även om det var varmare idag är på länge stannade jag ändå inomhus. Björn tog med William och åkte skridskor så dem två hade det trevligt tillsammans i alla fall, själv tog jag det lugnt och filmade faktiskt en video som jag lagt ut på Youtube. William har tjatat i flera månader och tyckt att jag borde göra det, detta då jag ofta tittar på videos. Så runt jul började jag fundera och idag testade jag, det var faktiskt roligare än jag tänkt mig. Om ni vill kika eller prenumerera så kan ni lämna en kommentar så lägga jag till en länk dit. Eftersom jag inte äger något redigeringsprogram är jag inte jättenöjd själv, har använt youtubes så jag har en tanke på att köpa Pinnacle Studio som jag arbetat i förut. Det är även ett program William önskar sig, så om jag fortsätter tycka att detta känns okej köper jag de programmet.

Jag och William har myst här på kvällen och såg nyss på Insidan Ut, den var riktigt bra måste jag säga.

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan ska jag fortsätta mysa här hemma. Blir väl sängen om någon eller några timmar, är väldans trött.

20 kommentarer

  1. men oj va duktig du e!!

    ja det är skönt att bara gå inne o msa. älskar att göra det.

    fin söndag till dej o hoppas du kan mysa lite mera.

  2. Låter skönt att stanna inne ändå och vad roligt att du har spelat in en video. Det gör jag ibland till min andra blogg men det var längesen nu.

    Hoppas ni får en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: