Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Foton från idag, Kniva i Falun.

Följde med Björn och William till Kniva idag och passade på att fotografera lite. Fick en del fina bilder, vädret nu är perfekt för att fotografera tycker jag.
Vi gick i snön och hade det kul, William kastade en snöboll på Björn och så fick jag skulden så han jagade mig. Efter mycket om och men gav jag upp och hamnade i snön! Alltså på lek, jag skrattade som bara den. Det är så kul att leka ibland, brukar ni också göra sånt?

Efter vi varit ute gick vi ner till Björns mormor. Där fick vi fika och lekte med kattungen Siven, fick lov att fotografera när han hoppade och slängde sig.
Vi åkte hemåt och handlade på Subway på Williams önskemål. Snart ny arbetsvecka igen och tycker helgerna går galet fort ibland!

011

Snö på en gren.

018

Ser nästan ut som änglavingar bakom William.

020

Så kul med snö!

021

Snöbomb!

029Siven gör konster och Harry tittar på.

030Upp!

Related Tags:

54 Comments

  1. Härligt med en sådan dag tillsammans, med en massa skoj och lek! Nja, min kille brukar på skoj hota med att kasta/putta mig i snön om jag är lite gnällig haha, men han har enbart gjort det en gång och då doppade han mitt huvud i snön, förra året haha! ^^,

    Sv; skönt med två sovmorgons dagar. Själv är jag ledig idag & fick en härlig sovmorgon tillsammans med killen till 10.00 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: