Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar!

Känner mig fin igen! Naglarna är skapade på Daily life spa här i stan!

47 Comments

  1. Det är snyggt med välmålade naglar ^^… då känner jag mig ännu mer kvinnligt på något vis! I min unga år målade jag mycket NailArt och det var många som frågade vem som hade gjort dem S Önskar ibland att jag inte har den jobb som jag har nu, enbart för att kunna ha långa å fin-målade naglar ;P…hähähäää! Snygg färg btw, mörka naglar är väldigt snyggt <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: