Mediciner och nya byxor.

  
Fick skynda mig ner till Apoteket och ladda upp med mediciner åt mig själv. Blev billigare än jag räknat med så jag blev glad! 

  
Tog på mig mina nya Me&I byxor också. Härliga i vinrött, nu ska jag greja med tvätten. Det är min lediga fredag idag och den prickade William in att bli sjuk på. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Mediciner och nya byxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: