Fick skynda mig ner till Apoteket och ladda upp med mediciner åt mig själv. Blev billigare än jag räknat med så jag blev glad! 

  
Tog på mig mina nya Me&I byxor också. Härliga i vinrött, nu ska jag greja med tvätten. Det är min lediga fredag idag och den prickade William in att bli sjuk på. 

40 kommentarer

 1. Är skönt när de blir billigare när man går in på apoteket än vad man hade trott, mina p-piller som jag hämtade ut igår blev MYCKET billigare än förra gången så det var himla skönt 🙂

 2. Hej det var rätt länge sedan som jag var på ett ME&I party och jag tycker om deras sortiment köpte mycket där ifrån till barnen när de var mindre och älskar deras färger och att de håller tvätt efter tvätt, de uppskattas. Mysiga byxor och ser sköna ut =)

  Ja medicinen är inte alltid så kul att hämta ut när de kostar skjortan, men vad bra att det inte blev så dyrt.

  Önskar dig en fin fredag

  Kram

  1. De ska börja sälja på webben nu så vill man kan man handla därifrån :D. Det är kul! Jag älskar deras kläder för de är så härliga mönster också :).
   Ja det är inte kul att hämta ut mediciner, kostar ju en del :S.

 3. Jaa baskelusker härjar ju fritt nu OCH idioterna som inte stannar hemma från arbeten eller skolan smittar ist >_<…uuusch! Tur att jag har en sådan immun som står pall på det mesta av förkylningar och influensor men alla har ju inte den turen. Hoppas killen blir friskt tills på måndag iaf =)…TREVLIG HELG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: