Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Nu är det en lördagsmorgon.

001Testade ett nytt te nu på morgonen från Lipton.
Med smak av blueberry muffin, rätt gott faktiskt!

Jag och William gick och la oss tidigt igår kväll. Först såg vi på en film om Mupparna på Netflix och sedan begav vi oss till sängen. Jag somnade och William tittade på paddan en stund. Vi vaknade ungefär samtidigt runt sju i morse, inte mig emot. Det är ganska skönt tycker jag att vakna själv på morgonen och ha en dag framför sig. William kom hem med halsont igår så han kurerar sig med halstabletter.

Jag ska strax bädda sängen och sedan duscha. Igår städade jag och grejade nästan hela dagen så hemmet ser fint ut. Tvätthögen är numera på tork och jag kan bara leva för helgen.

Vad ska ni göra denna lördag?

002

42 Comments

 1. Det teet är gott! Låter som en mysig kväll igår. Jag hade också en mysig kväll och gick och lade mig tidigt! 🙂 eller relativt tidigt!

  Sv; ja, vi åt väldigt mycket gott igår kväll. Ja, hela dagen och kvällen var hur underbart mysig som helst! 🙂

 2. så härlig frukost 🙂 och smaken på teet lät jätte god!

  sv ; jaha har ni fortfarande snö :/ usch hoppas inte snön kommer tillbaka nu är så trött på snön haha!

 3. det där teet är så gott 🙂

  sv; men vad roligt att du själv fyller den 11 🙂 vad önskar du dig när du fyller år?

 4. Vilken mysig start på dagen!! Tycker du ska prova 2 veckor utan gluten för magen…
  Blogga får man göra när man har tid, jag ligger oxå efter med kommentarer men det får bli så ibland!!
  Jobbar hela helgen, önskar dej en härlig helg!!

  1. Ja absolut det var det :). Jag har provat helt glutenfritt och liknade i flera månader förut men det var inget som gav resultat för min mage. Vissa saker tål jag andra inte :/.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: