Nu är det en lördagsmorgon.

001Testade ett nytt te nu på morgonen från Lipton.
Med smak av blueberry muffin, rätt gott faktiskt!

Jag och William gick och la oss tidigt igår kväll. Först såg vi på en film om Mupparna på Netflix och sedan begav vi oss till sängen. Jag somnade och William tittade på paddan en stund. Vi vaknade ungefär samtidigt runt sju i morse, inte mig emot. Det är ganska skönt tycker jag att vakna själv på morgonen och ha en dag framför sig. William kom hem med halsont igår så han kurerar sig med halstabletter.

Jag ska strax bädda sängen och sedan duscha. Igår städade jag och grejade nästan hela dagen så hemmet ser fint ut. Tvätthögen är numera på tork och jag kan bara leva för helgen.

Vad ska ni göra denna lördag?

002

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Nu är det en lördagsmorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.