Dark Mode Off / On
Fika & måltider Hemma hos mig

Pannkaksmiddag och massor med serier.

008

Har hunnit med att se The vampire dairies, The originals, The fosters, The 100 och Grimm idag. Har fler serier kvar men det är några av favoriterna i alla fall.

009

Förutom det har jag lagat pannkakor med frukt och grädde till middag. Alldeles strax blir det Melodifestivalen i soffan med William. Sen är det mer eller mindre slut på denna dag, tycker ändå den varit helt okej. Vädret kanske inte var det roligast men man överlever!

010

Vad har ni gjort idag?

72 Comments

 1. alltså HUR gott är det inte me pannkakor???!!! skatterna älskar det här o skulle vilja ha det flera ggr per vecka tror ja =)

  fin söndag till er kram

 2. Mums med pannkakor till middag! En sådan dag, då man hinner med att se sina favorit serier. The vampire diaries och the originals är två av mina favorit serier också! 😀

  Sv; nej, sådan natt med sura uppstötningar är aldrig kul! :/

 3. Pannkakor är ruskigt gott, men tycker det tar sådan tid att göra… 😛

  SV: Exempelvis vilka låtar av alla de där 50 gillar du? Kul att få veta tycker jag, lära känna dig lite mer! 🙂

 4. Så gott men pannkaka det är ju alltid en favorit =) oj en riktig serie dag men det är väl skönt.. de blir nog en del filmer till veckan då Lilleman har blivit sjuk så då får man mysa ner i soffan..

  Kram på dig <3

 5. jag älskar att kolla på både the originals och the vampire diaries! 😀

  sv; ja visst är det snygga färger på dom? 🙂 bra pigment har dom med!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: