Pannkaksmiddag och massor med serier.

008

Har hunnit med att se The vampire dairies, The originals, The fosters, The 100 och Grimm idag. Har fler serier kvar men det är några av favoriterna i alla fall.

009

Förutom det har jag lagat pannkakor med frukt och grädde till middag. Alldeles strax blir det Melodifestivalen i soffan med William. Sen är det mer eller mindre slut på denna dag, tycker ändå den varit helt okej. Vädret kanske inte var det roligast men man överlever!

010

Vad har ni gjort idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

72 thoughts on “Pannkaksmiddag och massor med serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: