IMG_0268

Då var det den sista lediga dagen för den här veckan, och imorgon börjar då en ny vecka och den veckan kommer bestå av jobb, min födelsedag på torsdag och William ska till tandläkaren samma dag. Det är även 12 arbetsdagar kvar för mig tills sportlovet och det känns riktigt skönt måste jag erkänna. Lite ledighet tillsammans med William och sen kommer det gå 16 dagar efter sportlovet så är det påsklov. Våren brukar alltid gå väldigt fort, den här våren ska jag dessutom för första gången arbeta med nationella prov.

Annars har jag tittat på serier idag med, William har roat sig att umgås med grannen. Maten står i ugnen och det är verkligen inget att skryta med. Men blir middag i alla fall.

56 kommentarer

  1. Helt okej att boka tandläkarbesök till ungen när man själv fyller. Lite värre när jag råkade boka in Sienna samma dag som hon fyllde tre! Haha schysst liksom.
    Lisa recently posted..Mina stora barn

  2. Så mysiga!
    sv: Ja verkligen så jobbigt men nu är det mycket bättre! Åh tack för tipset, har aldrig testat dem men det ska jag nog göra då! kram

  3. Härligt att få lov såhär då man arbetar med skola! Skulle också kunna tänka mig att ha sådana lov hehe. Men längtar dock inte till påsklovet :/

    Sv; tack ska du ha! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: