Dark Mode Off / On
Reklam

Its all about make up.

Jag har upptäckt på senare tid att jag är intresserad av smink. Kanske inte helt konstigt egentligen för jag minns första gången jag började tycka det var intressant och det var på mellanstadiet. Jag fick tag på en kajalpenna och målade på och kände mig så snygg. Sen fortsatte det med att utveckla intresset, nog för att jag tabbat mig genom åren men jag har ändå tyckt att det varit så roligt. Man kan göra så mycket med smink, fixa till sig, prova nya färger och upptäcka att färger man inte trodde funkade alls i sitt ansiktet funkar mycket bra.

Ett märke jag är jätteintresserad av att testa är Make up Revolution. Jag har hört en hel del om dem, men aldrig testat. Deras utbud av smink är stort och prislappen är inte så dyr så det går absolut att köpa deras produkter. Har ni hört talas om sidan Nordicfeel? Dem har flera välkända märken och eftersom jag handlat därifrån förut vet jag att dem är bra. Dem skickar produkterna snabbt och jag har aldrig blivit missnöjd med dem. Det är lätt att hitta just de produkter man söker och sidan har dessutom en väldigt stilren design något som jag gillar väldigt mycket.
Har du testat Make up Revolution? Vad tyckte du?

Sponsrat inlägg.

16 Comments

 1. Har inte testat det märket men hört mycket gott om det!

  sv: Ja såååå gott! Åh då får du ta och hitta en för det är bara för gott! 😉
  Kram

 2. har också börjat bli mer intresserad av smink, speciellt när jag upptäckte hur man kan ”trolla bort” den värsta tröttheten 😉

 3. Jag har hört att tjejer antingen är intresserade av skor, smink eller hårprodukter. Jag är definitivt en hårtjej! Hahaha. Men önskar att jag kunde lite om smink, för det hade varit roligt att kunna göra sig riktigt snygg ibland.

 4. Nordicfeel har jag sett lite här och där att folk skriver om ;P…och sminkmärket Makeup Revolution är bra! Mycket smink för pengarna likes
  så det tycke rjag att du skall titta närmare på =)…TREVLIG DAG idag, kram!

 5. jag älskar smink, det är ett stoooort intresse för mig och det blev ännu större efter att jag utbildade mig till beautystylist 🙂

  sv; ja jag älskar deras boxar! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: