Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Vabruari.

002

William haft haft ont i halsen hela helgen, men igår kväll övergick det till hosta, han har knappt sovit under natten och inte jag heller. Jag tog VAB idag så är Björn med William imorgon.
Känns ganska stressigt men vad gör man? Williams immunförsvar är säkert sämre också med tanke på hur länge han fick antibiotika i höstas, jag antar att det tar ett tag för kroppens försvar att bygga upp sig igen.

Jag ska strax ner på stan och hämta paket jag fått, två stycken. Ett med kläder och ett med en duschstång. Väntar på ett tredje men vet inte om det kommer eller inte. Alternativt kanske man ska vänta tills senare idag? Får se hur jag gör? Är ju ganska skönt egentligen om man hämtar allt samtidigt. Innan jag gör något ska i alla fall William få lunch.

Eftersom William åker till Björn i eftermiddag har jag tid att göra vad jag vill då. Inte för att jag vet vad jag vill göra men ändå, något kanske jag kan hitta på.

Vad gör ni idag?

59 Comments

 1. De är lika här Lilleman har både hosta ont i halsen och feber..och även ont i kroppen men det är ju dom tiderna nu.. hoppas att han kryar på sig snart

  Kram

 2. Mina päron behövde aldrig vabba med oss barn S En gång fick jag bältros och då hade jag så ont och var febrig så då jag fick vara hemma (första och enda/sista gången), då var jag pass gammal också så jag kunde lätt va hemma själv så det behövdes inte tittas till =)
  Generellt så är många mer sjuka än vad det egentligen behövde vara, vi människor har förstört kroppens funktioner med att inte anamma med ”lite skit rensar magen”… ist så hittar vi på en massa trender och rädslor i typ allt, så vi få oss själva skylla på att vi blir mer sjuka nu. Självklart ska man ta hand om sig och så men det mårs bra att ha vetten och förnuften med sig också! Önska din son en snabb förbättringsväg iaf, ta hand om er…

  1. Ja alltså i sonens fall beror det på att han hade skelettinfektion i somras och fick antibiotika först intravenöst i en vecka och sedan en kur på 6 veckor. Han immunförsvar är försämrat just nu på grund av det.

 3. Trist med all sjukdom som härjar överallt 🙁 Hoppas han snart är pigg och kry igen!
  Och jaaa, är ju ganska mysigt åka till biblioteket och låna böcker tycker jag. Särskilt om man har gott om tid 🙂

 4. Hoppas han kryar på sig snart… Det är sånna tider nu, till och med här i Florida..!

  Sv: ja det var riktigt häftigt. Kul att se barnen så entusiastiska över att plocka skräp;)

 5. Hoppas han kryar på sig snart… Det är sånna tider nu, till och med här i Florida..!

  Sv: ja det var riktigt häftigt. Kul att se barnen så entusiastiska över att plocka skräp;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: