Vabruari.

002

William haft haft ont i halsen hela helgen, men igår kväll övergick det till hosta, han har knappt sovit under natten och inte jag heller. Jag tog VAB idag så är Björn med William imorgon.
Känns ganska stressigt men vad gör man? Williams immunförsvar är säkert sämre också med tanke på hur länge han fick antibiotika i höstas, jag antar att det tar ett tag för kroppens försvar att bygga upp sig igen.

Jag ska strax ner på stan och hämta paket jag fått, två stycken. Ett med kläder och ett med en duschstång. Väntar på ett tredje men vet inte om det kommer eller inte. Alternativt kanske man ska vänta tills senare idag? Får se hur jag gör? Är ju ganska skönt egentligen om man hämtar allt samtidigt. Innan jag gör något ska i alla fall William få lunch.

Eftersom William åker till Björn i eftermiddag har jag tid att göra vad jag vill då. Inte för att jag vet vad jag vill göra men ändå, något kanske jag kan hitta på.

Vad gör ni idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

59 thoughts on “Vabruari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.