Dark Mode Off / On
Reklam

Its all about that bass

Hur har ni det med tankar kring ljud och ljudsystem hemma hos er? Äger ni hemmabiopaket? Eller är ni såna som är ganska oinsatta i ämnet? Williams pappa är väldigt intresserad av ljud och tycker sånt är viktigt. Han köper bas och högtalare, använder ljudsteg och annat för det perfekta ljuden. Han lyssnar på vinylskivor och har införskaffat sig bra högtalare och liknade till detta. Själv är jag ganska okunnig men har fått låna hans gamla ljussystem. Det betyder att jag igår började fixa med kablar för att få till detta, något jag dock upptäckte var att jag behöver lite mer saker för att få det som jag vill. Det är egentligen en hel vetenskap bakom ljud och ljudsystem tycker jag. Kanske mycket för att jag här är inne på ett ämne som inte helt ligger inom mitt kunskapsområde. Om man ska köpa bra grejer är det ju smart att kolla runt, på akkelisaudio.com finns det ett brett utbud med ljus och ljudanläggningar. Här kan du köpa allt till hemmabion eller till din vinylspelare om du likt många andra hamnat in i den där härliga nostalgiklubben som just nu tycks överösa med kärlek till den gamla tekniken med det sprakande ljuden. Det knastrar ju så fint på LP-skivor, det är något speciellt med ljudet absolut, och många letar nu i deras föräldrars avdankade samlingar för att spela på sina nya skivspelare. Det är ganska magiskt och häftigt kan jag tycka, att något som förut såg som helt passé idag är något som så många lägger ner mycket tid på. Som som lyssnar på musik nästan dagligen njuter såklart av bra ljud, hur är det för er? Tycker ni ljudet är viktigt?

Sponsrat inlägg.

4 Comments

  1. Min sambo är väldigt musikintresserad och är då med det väldigt noga med bra ljud, så vi har ju ett hemmabiopket, som krånglade att få in i nya teven skratt, såg du kanske

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: